Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:04:19

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

14.03.2019   09:03Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 13 березня до 8:00 14 березня 2019 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа  постраждала.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1:

В с. Тиниця Бахмацького району по вул. Парковій о 14 год. 25 хв. 13 березня водій автомобіля "ВАЗ 21063" здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок пригоди велосипедист отримала тілесні ушкодження.

Пожежі – 6:

пожежі в житловому секторі – 1:

- в м. Чернігові по вул. Пухова, 65, кв. 2 о 19 год. 16 хв. 13 березня сталася пожежа житлового будинку (10х10 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено покрівлю та перекриття на площі 15 кв.м, пошкоджено на площі 30 кв.м. Причина пожежі - недолік конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів;
загоряння сухої трави та сміття – 5:

- біля с. Діброва Ніжинського району о 14 год. 11 хв. 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 1,5 га. Причина загоряння - необережне поводження з вогнем невстановленої особи;

- в м. Чернігові по вул. Кільцевій  біля будинку №1 о 14 год. 50 хв. 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 0,01 га. Причина загоряння - необережне поводження з вогнем невстановленої особи;

- біля с. Озерне Козелецького району о 18 год. 06 хв. 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 2 га. Причина загоряння - необережне поводження з вогнем невстановленої особи;

- біля с. Новий Білоус Чернігівського району о 18 год. 11 хв. 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 2 га. Причина загоряння - необережне поводження з вогнем невстановленої особи;

- в м. Чернігові по вул. Незалежності біля будинку №32 о 20 год. 28 хв. 13 березня на відкритій території сталося загоряння сухої трави на площі 0,03 га. Причина загоряння - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.


Інші повідомлення:

13 березня продовжувались роботи щодо пошуку мешканців м. Чернігова, які потонули 09 березня у р. Десна біля с. Авдіївка Куликівського району. Для проведення пошукових робіт залучалось відділення 8 ДПРП смт Куликівка (5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки). Візуально обстежено вільні від льодового покрову ділянки в районі події та 4 км берегової лінії р. Десна. Зниклих не знайдено. 


Гідрологічна ситуація:

На річках області спостерігаються підйоми рівнів води весняної повені, на окремих ділянках великих річок триває льодохід.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  8-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 8 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 11 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 13 березня до 20 години 14 березня очікується мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний 7-12 м/с. Температура вночі від 4º морозу до 1º тепла, вдень 4-9º тепла.
По м. Чернігову мінлива хмарність, без істотних опадів. Вітер південний  7-12 м/с. Температура вночі 0-2º морозу, вдень 5-7º тепла.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини