Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 19:33:24

Профспілкова молодь Чернігівщини сформувала плани на 2019 рік

01.03.2019   11:58Агенцiя

28 лютого відбулося чергове засідання Молодіжної ради Федерація профспілкових організацій Чернігівської області (ФПО). Мета заходу — підсумувати проведенні в минулому році заходи та обговорити перспективи на найближчий період.


Особливість даного засідання полягала в тому, що вперше до роботи Ради були залучені представники профспілкових організацій, які не входять в ФПО Чернігівської області, але наближені територіально. Таку можливість асоціативного членства передбачає положення про Молодіжну раду. Отже в заході взяли участь лідери Організація Молоді ППО ЧАЕС (Атомпрофспілка) та Молодіжної організації ДП НВК “Прогрес” (Профспілка працівників оборонної промисловості України).

На зібранні також було презентовано змістовну частину короткострокового проекту, що реалізується Навчально-методичним центром профспілок за підтримки фонду “Солідарність через кордонів” Данської профспілки 3F - Danmarks St?rkeste Fagforening. Проект має назву “Популяризація профспілкових цінностей в молодіжному середовищі Чернігівської області України”.

Більшість пунктів проекту стали частиною плану роботи Ради на 2019 рік, який було затверджено на засіданні. Документ передбачає проведення низки навчальних, інформаційно-просвітницьких, спортивних, екологічних та благодійних заходів.

Зустріч мала і навчальну складову. Міні-тренінг “Розвиток навичок медіаграмотності та критичного мислення: медійні фейки та фактчекінг” провів для присутніх голова Молодіжної ради ФПО Віталій Копиш. Учасники мали змогу попрактикуватися в розвінчанні реальних, але завідома неправдивих новин. Тренер, як завжди щиро дякує за свою підготовку.

Молодіжна рада Федерації профспілкових організацій Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини