Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:29:46

Визначено переможців відбіркового туру конкурсу дитячого малюнку "Охорона праці очима дітей"

28.02.2019   09:19Агенцiя

На Чернігівщині завершився відбірковий регіональний тур VIІІ Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Охорона праці очима дітей», який було розпочато в листопаді 2018 року.

До організаційного комітету конкурсу надійшло понад 300 робіт учнів, вихованців, слухачів середніх загальноосвітніх шкіл і позашкільних навчальних закладів Чернігівської області віком від 6 до 18 років.

Засідання журі відбіркового регіонального туру відбулося 27 лютого у приміщенні Чернігівського обласного палацу дітей та юнацтва, де з 26 лютого проходить виставка поданих для участі у конкурсі робіт, яку може відвідати кожен охочий.

До складу журі увійшли посадові особи Управління Держпраці у Чернігівській області, Чернігівського експертно-технічного центру Держпраці, навчально-методичного центру професійно-технічної освіти Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Федерації профспілкових організацій Чернігівської області, викладачі культурно-мистецьких закладів.

За підсумками роботи журі визначило переможців у трьох вікових групах. Відповідно до Положення про конкурс, творчі роботи, які посіли перші, другі та треті місця у кожній віковій групі, будуть надіслані до редакції журналу «Охорона праці» для участі у фіналі конкурсу. Фінальний тур і оголошення переможців проводитимуться у березні-квітні 2019 року у місті Києві.
 

Управління Держпраці у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини