Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 10:12:50

Обрано голову Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради

27.02.2019   10:59Агенцiя

За підсумками проведеного засідання головою Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради обрано - Нежиборця Володимира Валентиновича, голову громадської організації «Ветерани Афганської війни та учасники бойових дій Прилуччини».

26 лютого відбулося перше засідання Громадської ради, у ході якого вирішені організаційні питання:
1. Про обрання голови Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.
2. Про обрання секретаря Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.
3. Про обрання заступників голови Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.
4. Про обговорення та схвалення Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради в новій редакції.

Розпочала засідання Александрова О.В. – начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради.

За підсумками проведеного засідання головою Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради обрано - Нежиборця Володимира Валентиновича, голову громадської організації «Ветерани Афганської війни та учасники бойових дій Прилуччини».

Секретарем громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради обрано Александрову Олену Віталіївну, начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради.

Також обрано заступників голови Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради: Зінченко Марію Юріївну, голову Відокремленого підрозділу громадської організації «Молодіжний клуб Джура» та Цибенка Сергія Миколайовича, представника громадської організації «Право на захист».

Члени Громадської ради обговорили, унесли свої пропозиції та схвалили Положення Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

У питанні «Різне» розглянули звернення Дорошенка Валерія Володимировича щодо виведення його із членів комісії із проведення конкурсного відбору на зайняття посад директора та медичного директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська дитяча лікарня».

Члени Громадської ради делегували до конкурсної комісії із проведення конкурсного відбору на зайняття посад директора та медичного директора комунального некомерційного підприємства «Прилуцька міська дитяча лікарня» Шевченко Ренату Віталіївну, представника громадської організації «Спортивно-бійцівський клуб В.Лічман.В».


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Прилуцької міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини