Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:18:12

Громадська рада підсумувала свою роботу

14.02.2019   13:19Агенцiя

Останнє засідання Громадської ради нинішнього скликання відбулось 13 лютого. Голова Громадської ради Ігор Москаленко у своїй звітній доповіді підсумував роботу ради, зазначивши, що вона була системною та досить ефективною.

В обговоренні доповіді взяли участь члени Громадської ради Володимир Демиденко, Руслан Волощук, Валерій Самосват, Олена Пекуровська, В’ячеслав Родимченко, Ігор Ушкевич, Сергій Соломаха. Вони в цілому схвально відгукнулися про роботу ради, проте зазначили, що кілька проблемних питань, піднятих активістами, так і залишаються нерозв’язаними, тож Громадській раді наступного скликання є над чим працювати. Тим більше, що, як стало зрозуміло із виступів, чимало нинішніх учасників ГР планують продовжити свою роботу у раді нової каденції.

Громадська рада одностайно підтримала ініціативу Ігоря Москаленка звернутися до голови облдержадміністрації з пропозицією оголосити подяку найбільш активним членам ГР: Тамарі Петровій, Наталії Проскуріній, Валентині Седячко, Івану Осадціву та Костянтину Ягодовському.

В.о. керівника апарату облдержадміністрації Ірина Соломаха, яка також взяла участь у засіданні Громадської ради, високо оцінила її роботу, подякувала присутнім за активну громадянську позицію та висловила сподівання, що діяльність ради наступної каденції буде не менш ефективною та спрямованою на поліпшення суспільного життя в області.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини