Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:08:07

У Тупичівській ОТГ обговорили важливість інформування жителів

11.02.2019   09:10

Про комунікації та інформування жителів громади мова йшла під час консультації у Тупичівській громаді.

Про це інформує Чернігівський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.

У зустрічі взяли учать представники органів місцевого самоврядування. Лариса Шовкова, Тупичівський сільський голова, наголосила на важливості інформування населення та підкреслила, що громаді є чим пишатися. Тут проводяться різноманітні заходи та культурні події, але про це поки що нікому не відомо і тому важливо налагодити інформаційну діяльність громади так, щоб про Тупичівську ОТГ знали не лише її жителі.

Про комунікації, новини та поширення інформації учасникам зустрічі розповіла Оксана Стельмах, радниця з комунікацій Чернігівського ЦРМС. Вона пояснила структуру новини, яким має бути заголовок та як уникати найпоширеніших помилок, що їх допускають у своїй діяльності представники влади.

«Новини потрібні не лише для «галочки» і для того, щоб Ви особисто або Ваші керівники побачили інформацію про чергову нараду або урочистості. Людям потрібно пояснювати, що робить влада та які зміни відбуваються у громаді, інакше вони можуть просто не звернути увагу», - сказала  радниця.

У Тупичівській громаді однією з проблем є кадрова. Шукають юриста, керівника відділу освіти, спеціаліста з інформаційної діяльності тощо.


"Для налагодження інформаційної роботи та наповнення сайту громада може використовувати новини з  YouTube-каналу Тупичів.net, який створив та наповнює Михайло Воробей, вчитель інформатики. До спільної роботи можна залучити молодь, яка вміє і хоче писати. Тоді завдяки синергії спільних зусиль зможете досягти своєї мети", - прокоментувала Оксана Стельмах.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини