Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:59:05

"Важливий кожен" презентував свою програму у Чернігові

06.02.2019   10:19Агенцiя

Економічний розвиток, соціальна справедливість та сильні громади – головні пріорітети громадсько-політичного об’єднання “Важливий кожен”. Соціальна платформа об’єднала лідерів громадських організацій, профспілок, експертів.

Вони створили програму соціально-економічних реформ: “Важливий кожен: програма дій”, яка була презентована  під час зустрічі з громадою міста Чернігова

“Мета громадсько-політичного руху – ознайомити українців зі своїми ідеями аби їх реалізувати. Ми хочемо щоб більше люди ознайомились з Програмою, доповнювали її своїми ідеями. І тоді нам буде легше добиватися її реалізації, адже можновладці будуть знати, що до створення цієї Програми долучилися не тільки провідні експерти, але дуже багато людей в усіх куточках України. Тим самим депутатам і чиновникам доведеться її приймати, що і приведе до поліпшення життя людей .” - зазначив координатор громадсько-політичного руху “Важливий кожен” Ромась Михайло.


Презентована у Києві редакція програми громадсько-політичного руху – вже друга. Перша з’явилася у 2015-му році. Необхідність підготувати оновлений документ стала актуальною після того, як пропозиції щодо необхідних реформ з попереднього, були частково чи повністю реалізовані законодавчою та виконавчою владою.

“Програма соціально-економічних реформ “Важливий кожен: програма дій” містить напрацювання з удосконалення різних напрямків: системи соціальних виплат та соціального захисту населення, зміни системи оподаткування, покращення митного контролю, стабілізації фінансової системи, удосконалення процесу децентралізації та оптимізації роботи місцевих органів влади.” - підкреслив економіст Борис Марков.

Документ, який містить експертні рекомендації щодо реформування країни у різних соціально-важливих напрямках, буде презентовано в багатьох містах країни в рамках всеукраїнського туру. Нагадаємо, до написання "Важливий кожен: програма дій" 11 січня була презентована у Києві провідними експертами.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини