Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:40:06

Нарада з питань участі у грантових програмах та конкурсах

02.02.2019   11:17

Питання участі в оголошених грантових конкурсах розглянуто на нараді членами постійно діючої робочої групи з розробки грантових проектів та програм 31 січня поточного року.

На зазначеному заході представники консультативно-дорадчого органу, що створений при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради, обговорили й детально розглянули актуальні питання участі міста Прилуки в конкурсі інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2019 та 2020 роках.

Запрошені представники медичної та соціальної сфери мали можливість ознайомитись з оголошеними грантовими конкурсами від міжнародних донорських організацій та посольств країн.

Про початок та про стартові умови участі міст у проекті ЄС/ПРООН «Об’єднання співвласників будинків для впровадження сталих енергоефективних рішень» (HOUSES) проінформувала начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності Прилуцької міської ради Олена Канавець.

Основна мета проекту HOUSES – мобілізація співвласників житла в багатоквартирних будинках в Україні та підтримка їхньої мотивації до підвищення рівня енергоефективності власних будинків. Проект діятиме на місцевому рівні по всій країні, допомагаючи створювати нові об’єднання співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), а також сприяючи зміцненню потенціалу як новостворених, так й існуючих ОСББ, які в подальшому зможуть розробити власні проекти з підвищення енергоефективності та подати заявку на фінансування до Фонду енергоефективності України.

Проект проводитиме серію групових та індивідуальних консультацій для активістів, які мають намір створити ОСББ, активів вже створених ОСББ та місцевої влади з питань створення ОСББ, ведення бухгалтерії та фінансового менеджменту, пошуку та отримання фінансування для ініціатив по покращенню стану будинків.


Відділ інвестицій та міжнародної діяльності міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини