Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:49:29

Тридцять багатодітних родин Чернігівщини отримали нетелей минулого року

24.01.2019   11:02Агенцiя

Свої господарства поповнили нетелями сім’ї із сільської місцевості 17 районів. Така допомога родинам, які виховують 5 і більше дітей віком до 18 років, надається щорічно в рамках обласної профільної Програми.

Торік на виконання зазначеної ініціативи з обласного бюджету використано 945 тисяч гривень.

Кошти з обласного бюджету виділяються районам у вигляді субвенції. До речі, худобу для багатодітних родин купують у господарствах Чернігівщини. Зокрема, при виборі тварин керуються показниками надоїв за два останні роки.

Минулого року кошти на придбання нетелей не надавалися Бахмацькому, Новгород-Сіверському, Менському, Ріпкинському та Сосницькому районам, оскільки там відсутні заявки від сімей вищезазначеної пільгової категорії.

Загалом за час дії Програми упродовж останніх 6 років 182 сільські багатодітні родини Чернігівщини поповнили свої господарства худобою.
 

За інформацією Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.