Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 07:01:50

Чернігівські аудитори виявили порушень на суму 360,5 тис. грн під час ревізії Сектору освіти Бахмацької РДА

23.01.2019   08:32

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Чернігівській області під час ревізії фінансово-господарської діяльності сектору освіти Бахмацької районної державної адміністрації виявили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 360,5 тис. грн. Захід державного фінансового контролю охопив період з 01.01.2015 по 30.09.2018.

Зокрема, Сектором освіти оплачено завищення обсягів фактично виконаних робіт (з улаштування перегородок, фарбування стін, облицювання плиткою, улаштування каналізаційних колодязів) на суму 40,2 тис. грн та вартості будівельних робіт з утеплення покриттів з матів мінераловатних на загальну суму 129,5 тис. грн.

Через неперерахування до бюджету зайво нарахованої заробітної плати,  яка надійшла після завершення бюджетного періоду, загальним фондом бюджету недоотримано 30,9 тис. грн.

Крім того, у фінансово-господарській діяльності Сектору освіти виявлено низку інших порушень, пов’язаних із нарахуванням та виплатою доплат працівникам за шкідливі умови праці, понаднормовим списанням паливо-мастильних матеріалів, продуктів харчування, покриттям видатків спеціального фонду за рахунок загального фонду на загальну суму 159,9 тис. грн.

За недотримання законодавства з фінансових питань 3 посадових осіб притягнуто до  адміністративної відповідальності.

Виявлені ревізорами фінансові порушення, що призвели до втрат відшкодовано на суму 249,5 тис. грн.

Матеріали ревізії передано на розгляд до Управління захисту економіки в Чернігівській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини