Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:48:59

У Ніжині пройшла щотижнева оперативна нарада

21.01.2019   12:01

Відбулася щотижнева оперативна нарада під головуванням першого заступника міського голови Ніжина Григорія Олійника.


Традиційно на нараді було заслухано представника Ніжинського відділу поліції Максим Васильович Терещенко, про стан оперативної обстановки та криміногенної ситуації, що склалася на території громади міста за останній тиждень, відділ з питань діловодства та роботи зі зверненнями громадян про стан виконавської дисципліни та доручень міського голови, а також обговоренні звіти керівників відділів та управлінь і плани роботи на поточний тиждень.

Начальник управління культури і туризму Тетяна Бассак зазначила в рамках святкування 22 січня 2019 року Дня Соборності України та 100-річчя від Дня проголошення Акту Злуки відбудеться проведення акції «Живий ланцюг єдності». О 13-45 годині збір колони та покладання квітів до пам’ятного знаку «Герої не вмирають» далі урочиста хода за маршрутом: пам’ятний знак  - «Герої не вмирають» - площа Івана Франка – пам’ятний знак Тарасу Шевченку (парк ім.Т.Г.Шевченка) де відбудеться мітинг з нагоди Дня Соборності України о 14-30 год. 27 січня об 11-00 годині в рамках Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту на місці розстрілу фашистами 1941-1943рр. мирних жителів (за цегельним заводом) відбудеться мітинг.

Головний лікар Ніжинської центральної міської лікарні ім.Миколи Галицького Олександр Костирко доповів про заходи профілактики захворюваності на кір станом на 21.01.2019р захворіла 1 особа, інфекційні захворювання 2 дітей, 8 осіб – ентероколіти, 2 особи – ротовірус, 7 осіб – ГРИП і т.д. Про стан загальної епідеміологічної ситуації на території громади міста у продовж минулого тижня: захворіло дітей – 381 особа ( на 298 осіб більше), а дорослих 188 осіб (на 153 особи більше ніж позаминулого тижня), але епідеміологічний поріг не перевищено.

Головний лікар КНП «Ніжинський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Оксана Калініченко доповіла, що станом на сьогоднішній день підписано 44 550 декларацій пацієнтами з лікарями (складає 63,6% від загальної кількості мешканців міста). Договір з Національною службою здоров’я підписано.


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини