Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 02:43:58

Чернігівський рибоохоронний патруль за тиждень викрив 12 грубих порушень зі збитками 31,5 тис.грн.

16.01.2019   08:30Агенцiя

В період з 7 по 14 січня Чернігівським рибоохоронним патрулем, в ході проведення рибоохоронних рейдів виявлено 12 грубих (із застосуванням заборонених знарядь лову) порушень правил рибальства зі збитками 31552 грн.

Так, 8 січня на озері Горіхове, біля с.Дігтярівка Новгород – Сіверського району, затримано двох чоловіків із сітками «ятір». Один з правопорушників виявився житель с.ПирогівкаШосткинського району Сумської області, який в протизаконний спосіб виловив риби в кількості: 9 шт - лина, 3 шт - плітки, 1щуку, завдавши збитків рибному господарству на952 грн.Інший – житель с.Горбове Новгород-Сіверського району, виловив плітку та по два екземпляри щуки та лина, загальною вагою 0,7 кг., завдавши збитків на 1003 грн.

9 січня на озері біля с.СпаськеСосницького району затримано трьох жителів смт.Сосниця, які «рибалили» забороненими знаряддями лову. Двоє чоловіків в протизаконний спосіб, за допомогою остей, на двохвиловили 19 особин щук, завдавши загальних збитків на 6460 грн. Третій «рибак», за допомогою сітки «ятір» виловив 9 та 3 плітки. Збитки склали 3315 грн.

В Коропському районі, на озері біля с.Шабалинів, 09.01.2019 затримано мешканця с.Короп, який остями виловив 7 шт. щуки., завдавши збитків на 2380 грн.

11 січня в Куликівському районі, на р.Десна біляс. Виблі, затримано двох місцевих жителів, які за допомогою остей виловлювали рибу. Перший упіймав  2 щуки, 2 плітки та 1 окуня, завдавши збитків на 867 грн.  Другий - 2 щуки, 4 плітки, збитки склали - 1020 грн.

12 січня в Чернігівському районі, на озері Довге, біля с.Ладинка, затримано жителя с.Топчіївка, який за допомогою остей упіймав 2,3 кг. риби: щука – 8 шт.,  плітка – 2 шт., завдавши збитків на2890 грн.

На всіх правопорушників складені протоколи про адміністративну відповідальність за ч.4 ст.85 КУпАП. Адміністративні матеріали направлені до районних судів області для притягнення правопорушників до

Незаконно добута риба та заборонені знаряддя лову вилучені.

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини