Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 14:50:04

До 3 років позбавлення волі засуджено чоловіка, у якого було виявлено наркотики та зброя

16.01.2019   07:32

Чернігівською місцевою прокуратурою доведено у судовому засіданні вину місцевого мешканця, який зберігав у себе для власного вживання психотропні речовини, а також пістолет, тобто у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, 2 ст. 309 та ч. 1 ст. 263 КК України.

Судом встановлено, що обвинувачений, 1981 року народження, раніше не судимий, діючи умисно, двічі придбав полімерні пакетики з порошкоподібною речовиною, якою виявилась особливо небезпечна психотропна речовина PVP, які в подальшому незаконно, без мети збуту, зберігав у себе вдома.

24.01.2018 працівники поліції під час проведення санкціонованого обшуку, на підставі ухвали суду за місцем фактичного проживання обвинуваченого, у приміщенні квартири, виявили та в подальшому вилучили, крім вказаної психотропної речовини, ще три полімерні пакетики з порошкоподібною речовиною, яка містить в своєму складі психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін.

Крім того, також доведено, що обвинувачений придбав та зберігав без передбаченого законом дозволу вогнепальну зброю – пістолет, який в подальшому переніс до свого помешкання, де й було його виявлено та вилучено.

Суд ухвалюючи обвинувачений вирок, врахував позицію прокурора та органу пробації, які наполягали на реальній мірі покарання, яка буде пов’язана з позбавлення волі обвинуваченого. Суд загалом присудив 3 роки позбавлення волі.


Чернігівська місцева прокуратура

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.