Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:08:06

Обговорили питання реалізації права на працю та працював консультативний пункт доступу до безоплатної правової допомоги

09.01.2019   14:23Агенцiя

9 січня директор Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Володимир Бобруйко спільно з начальником відділу правової інформації та консультацій Юлією Бойко провів семінар для осіб, які перебувають на обліку в Чернігівському міському центрі зайнятості.

В ході спілкування, працівники Центру розповіли присутнім про порядок укладення та розірвання трудового договору, порядок поновлення на роботі незаконно звільненого працівника, порядок стягнення нарахованої, але не виплаченої заробітної плати.

На семінарі висвітлили також питання щодо діяльності Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, його основні завдання та функції.
По завершенню семінару, працював консультативний пункт доступу до безоплатної правової допомоги.

За отриманням правової допомоги звернулось шість осіб, які отримали юридичні консультації з питань порядку стягнення аліментів, порядку позбавлення права користування житлом, порядку призначення субсидії, порядку виділення земельних ділянок учасникам АТО, порядку виплати допомоги з тимчасової непрацездатності, порядку врахування страхового стажу при призначенні пенсії.

Нагадуємо, що для отримання юридичної допомоги можна звернутися за адресою : м. Чернігів, пр-кт Миру, 49-а, тел: (0462) 77-51-68.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини