Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 13:52:01

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

09.01.2019   11:36Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 8 січня до 8:00 9 січня 2019 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме:  1 дорожньо-транспортну пригоду та 5 пожеж. Внаслідок цих подій загинула  1 особа.


Стан доріг:

Для забезпечення безаварійного руху транспорту на автодорогах області працювало 19 одиниць техніки та 28 працівників від ДП "Чернігівський облавтодор". Стан доріг задовільний, проїзд автомобільного транспорту забезпечений.
Для допомоги власникам автотранспортних засобів  щодо вивільнення їх із снігових заметів та забезпечення руху транспорту підрозділи управління ДСНС  України у Чернігівської області залучалися 2 рази, вивільнено 4 автомобіля, надано допомогу 4 особам.


Дорожньо-транспортні пригоди – 1 (за інформацією Управління превентивної діяльності ГУ НП в Чернігівській області):

В с. Петрівка Бобровицького району по вул. Шевчека біля будинку № 21 о 00 год. 30 хв. 8 січня водій автомобіля «ВАЗ 21099» за невідомих обставин здійснив наїзд на пішохода, 2002 року народження, який після транспортування автомобілем винуватця до Новобиківської лікарської амбулаторії помер. Проводиться слідство.


Пожежі в житловому секторі – 5.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 11 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 11 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 9 мкр/год, Семенівка – 12 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години  8 січня до 20 години 9 січня очікується хмарна погода з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний  5-10 м/с. Температура вночі 12-17º морозу, вдень 5-10º морозу.
По Чернігову температура вночі 14-16º морозу, вдень 7-9º морозу.

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.