Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:39:33

В Головному управлінні Нацполіції вшанували ветеранів і пенсіонерів системи МВС

21.12.2018   11:34Агенцiя

Урочистості до Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС та Національної поліції України пройшли в ГУНП в Чернігівській області.

20 грудня поліцейські вшановують тих, хто присвятив своє життя служінню Закону, стояв на варті правопорядку та спокою громадян. Саме цю дату визначено Днем вшанування пенсіонерів та ветеранів Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України. В Головному управлінні Національної поліції в Чернігівській області пройшли урочисті збори.

Поважне зібрання заслухало вітальну телеграму міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова.

Виступаючи перед присутніми ветеранами та пенсіонерами органів внутрішніх справ, начальник Головного управління Едуард Альохін привітав їх зі святом і зокрема сказав: «Мені дуже приємно бачити в цьому залі наших ветеранів - людей, які знаходячись на заслуженому відпочинку, продовжують і надалі займати активну життєву позицію. Ветерани та пенсіонери МВС та Національної поліції України можуть бути певними, що їхній досвід та багаторічна прак­тика не втрачаються, вони передаються новим поколінням правоохоронців. Також, у цей день хочу привітати зі святом та висловити щирі слова подяки нашим ветеранам, які зараз перебувають на бойовому посту та виконують службові завдання на Сході України в зоні проведення операції Об’єднаних сил».

Присутні вшанували хвилиною мовчання память 67 правоохоронців Чернігівщини, які загинули, захищаючи закон і правопорядок.

За високий професіоналізм, самовіддану плідну працю в системі МВС України та виховання молодого покоління правоохоронців керівник поліції області вручив ветеранам–учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС почесні грамоти Головного управління та відзнаки.

Багато теплих слів на адресу ветеранів прозвучало від голови Ради Чернігівської обласної ветеранської організації Асоціації ветеранів МВС України Івана Маляренка.

Нинішні керівники структурних підрозділів ГУНП вручили цінні подарунки своїм колегам-наставникам, які знаходяться на заслуженому відпочинку.

І молоді поліцейські, і сивочолі ветерани відзначили необхідність тримати зв'язок поколінь для виховання професійних правоохоронців, готових завжди прийти на допомогу громадянам.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини