Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:33:24

В Маріуполі поліцейські спецпризначенці роти "Чернігів" отримали дарунки від Святого Миколая

19.12.2018   17:47Агенцiя

Солодощі, смаколики, харчові продукти, листи і посилки від родичів нашим землякам привіз заступник начальника ГУНП в Чернігівській області Дмитро Лось.

Святий Миколай приніс дарунки всім українцям, які на нього чекали, особливо тим, хто зустрічає цей радісний дань далеко від дому – в зоні проведення операції Об’єднаних сил.

Бійці роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» зустрічали в розташуванні підрозділу поважного гостя – заступника начальника ГУНП в Чернігівській області Дмитра Лося. Пан полковник взяв на себе відповідальну місію – виступити посередником і передати від Святого Миколая нашим захисникам солодощі, фрукти, смаколики до святкового столу, харчові продукти, листи і посилки від родичів.
І хоча бійці вже давно не діти, але і їм так хочеться відчути хоч на хвилинку тепло рідних домівок, дізнатися останні новини, побачити побратимів з батьківщини.

Дмитро Олександрович окрім подарунків привіз бійцям і добрі вісті – розповів про підвищення зарплатні для поліцейських в новому році, розтлумачив механізм отримання житла поліцейськими за новою програмою, пообіцяв спецпризначенцям більшу відпустку, адже через введення воєнного стану наші земляки пробудуть на Донбасі чотири місяці замість двох. Як відзначив Дмитро Лось, бойовий дух у бійців на висоті, всі здорові, почуваються добре, виходять на бойові завдання, мають подяки від керівництва оперативно-тактичного угруповання «Схід».

Чернігівці регулярно виявляють членів незаконних збройних формувань, які знаходяться в розшуку, затримують на блокпостах нетверезих водіїв, вилучають зброю і боєприпаси, підтримують публічний порядок в самому Маріуполі.

На пам'ять бійці сфотографувалися із заступником начальника ГУНП та пообіцяли пильно стерегти спокій українців на Донбасі.


Поліція Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини