Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:48:13

Політв’язні отримають листи підтримки з Чернігівщини

19.12.2018   08:50Агенцiя

Акція «#LetMyPeopleGo», приурочена до Дня Криму стартувала в Чернігівському обласному молодіжному центрі.

Першими долучитися до неї запросили учнівську та студентську молодь. З вітальним словом до зібрання звернулася директор Департаменту сім'ї, молоді та спорту ОДА Ніна Лемеш: «Молодь — це не майбутнє, це сьогодення. Саме сьогодні треба реалізовувати реформи, підтримувати один одного та демонструвати національну єдність».

Довідково: Кампанія LetMyPeopleGo була започаткована ініціативою «Євромайдан SOS» для захисту всіх ув’язнених за політичними мотивами громадян України в Росії та окупованому Криму. Мета — звільнення всіх людей зі списку LetMyPeopleGo та дотримання прав заручників Кремля.

Як повідомила керівник центру Ірина Сімонова, зібрані листи мають бути написані російською. Їх перевірятимуть відповідні служби. І десь близько за місяць повідомлення дійдуть до своїх адресатів.

Також в холі центру можна ознайомитися з тематичними стендами, які згодом разом з поштовою скринькою поїдуть районами області.

В експозиції чільне місце займає ілюстрована інформаційна довідка про Державний науково-випробувальний центр Збройних сил України. Військовий підрозділ раніше базувався в Криму, після анексії півострова переїхав до Чернігова.

Читати також: 85-у річницю утворення ДНВЦ ЗСУ відзначили в Чернігові

Опісля спілкування та написання листів охочі мали змогу  переглянути фільм «Процес. Російська держава проти Олега Сенцова».


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини