Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:37:36

У Чернігові відзначили лауреаток конкурсу "Жінка року-2018"

17.12.2018   09:34

Нагородження лауреаток щорічного конкурсу «Жінка року» відбулося в Чернігові 14 грудня. На сцені Міського палацу культури почесні дипломи вручили цього року восьми непересічним чернігівкам.


Отже, звання Жінки року-2018 одержали:

Ірина Варвинець – заслужений майстер спорту України з біатлону, срібна призерка Чемпіонату світу-2017, учасниця 23-х зимових Олімпійських ігор, 4-разова чемпіонка Європи. За найвищі спортивні результати з-поміж українських спортсменів вона кілька разів визнавалася в Україні "Спортсменкою місяця", у тому числі, й у січні цього року.

Раїса Шанська – засновниця і член правління громадської організації «Єдина родина Чернігівщини», яка об’єднує родини загиблих у війні на сході України з усієї нашої області. Разом ці сім’ї підтримують одна одну і допомагають бійцям на передовій, а також ведуть активну громадську діяльність.

Наталія Хольченкова – викладач та аспірант Національного університету «Чернігівський колегіум»  ім.Т.Г. Шевченка, засновниця та керівниця Зразкового колективу студія сучасного танцю «Альянс», депутат Чернігівської міської ради, яка веде активну громадську діяльність.

Яніна Тимошенко – директор методичного центру Управління освіти Чернігівської міської ради, яка багато зробила для залучення в школи Чернігова ефективних освітніх розробок. Також вона - співавтор методичних посібників з інформатики, автор статей у спеціалізованих журналах. Активно організовує просвітницьку роботу щодо впровадження хмарних технологій і технологій проектного навчання.

Ольга Відковська – інженер садово-паркового господарства КП «Зеленбуд» Чернігівської міської ради, автор квіткового різнобарв’я і краси парків Чернігова, а також – скульптур з квітами, біля яких люблять фотографуватися чернігівці та гості міста. До речі, це зовсім молода дівчина, якій не так давно закінчила вуз – але справляється з такою непростою ділянкою роботи.

Світлана Жимолостнова – відома громадська активістка і волонтер, голова профкому профспілкової організації «Чернігівська профспілка підприємців «Єдність», член президії ГО «Спілка жінок Чернігівщини».

Аліна Кунденко – кандидат економічних наук і автор понад 60 наукових публікацій з тематики «Стратегічне та антикризове управління підприємствами», яка стала підприємцем-практиком. Зараз вона - заступник директора ПП «Альтеп-Центр», яке не тільки є успішним, а і дбає про своїх працівників. Підприємство розробляє та виробляє опалювальне обладнання, а минулого року розпочало соціальний проект - відродило в Чернігові виробництво бандур.

Ольга Коцур – керівник народного аматорського фольклорного колективу «Сіверяни» та засновниця та учасниця унікального фольклорного гурту «Калита». Обидва колективи сьогодні – візитівка Чернігова.

Конкурс «Жінка року» проводиться в Чернігові вже 21-й рік поспіль. Його співзасновником та організатором є Спілка жінок міста Чернігова. Захід проходить за підтримки Чернігівської міської ради, міського голови Владислава Атрошенка, Управління культури та туризму, Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини