Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 06:19:37

Будівництво сільських амбулаторій: землю виділено, договори укладено

06.12.2018   09:14Агенцiя

Замовником робіт з будівництва 18-ти амбулаторій загальної практики сімейної медицини визначено Управління капітального будівництва облдержадміністрації. Всього ж на Чернігівщині планують збудувати 21 таку амбулаторію.

На сьогодні вже укладено 16 договорів суперфіцію, що дають право користування земельною ділянкою для спорудження амбулаторій.

По 7-ми об’єктах прийнято проектно-кошторисну документацію на будівництво та підписано 13 договорів на виготовлення проектної документації.

Відповідні тендерні торги та перевірка договірної ціни, запропонованої учасниками, вже відбулися у с.Киїнці Чернігівського району, с. Чорнотичах Сосницького, с. Вертіївці Ніжинського, с. Тур’ї Сновського, с. Бахмачі Бахмацького, с. Кобижчі Бобровицького та с. Салтиковій Дівиці Куликівського району.

Одразу після укладання договорів підрядні організації розпочнуть будівельні роботи.

На будівництво амбулаторій загальної практики сімейної медицини з обласного бюджету та за рахунок субвенції з державного бюджету виділено понад 80 мільйонів гривень. Одна з умов будівництва — співфінансування місцевими громадами не менше 10%.

 
За інформацією Управління капітального будівництва облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини