Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:08:17

Вітання тим, хто реагує на суспільні виклики і біль окремої людини

05.12.2018   18:28Агенцiя

Тут нема вікового цензу, розподілу за статтю, місцем роботи чи інтересами. Головне, що треба мати, — відкриту душу і бажання допомогти. Сьогодні Чернігівщина, як і вся світова спільнота, висловлює вдячність та шану волонтерам.

Урочистості з нагоди свята відбулися в Чернігівському обласному молодіжному центрі. До вітань приєднався голова облдержадміністрації Олександр Мисник та вручив волонтерам почесні відзнаки ОДА.

Олександр Мисник, голова Чернігівської облдержадміністрації: Дякую за ту титанічну працю, що йде від серця. Ви завжди там, де потрібна допомога. А 2013-2014 роки — час, коли волонтери отримали новий виклик, який з честю прийняли і гідно протидіють йому досі. Адже, коли ми єдині — ми непереможні.
Уже п’ятий рік пліч-о-пліч волонтери йдуть з нашими захисниками на сході країни. Особливий уклін усім волонтерським родинам, які втратили своїх близьких.

Олександр Булах, старший офіцер відділу військово-цивільного співробітництва оперативного командування «Північ», майор: Я з особистого військового досвіду знаю, наскільки значимий пласт роботи ви, волонтери, взяли на себе. Робите просто тому, що так треба. Я впевнений, що лише великі люди здатні на такі великі вчинки.

Тетяна Лепявко, волонтер Єдиного волонтерського центру: Волонтери ніколи не хотіли і не хочуть бути в опозиції до влади. Ми маємо єдину мету — відновлення миру в усій Україні. Я переконана: коли кожен з нас перейматиметься ситуацією до глибини своєї кишені, то досягнення цілі неминуче близько.

Варто зазначити, що перед урочистостями у молодіжному центрі волонтери презентували свої організації, адже робота тут знайдеться кожному.

Творчі колективи подарували учасникам заходу художні номери.

За високу громадянську свідомість, активну благодійну і гуманістичну діяльність та з нагоди Міжнародного дня волонтера:

Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагороджено:

АНТІШКА Анатолія Федоровича - методиста Чернігівського міського Центру туристично-оздоровчої та виховної роботи з дітьми й молоддю.

Подяку голови обласної державної адміністрації оголошено:

БОРОВИХ Ользі Сергіївні - волонтеру громадської організації «Кримська громада», м. Чернігів;

ГАЛЬПЕРИНУ Сергію Миколайовичу - волонтеру та члену швидкого реагування Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України;

ГИЦІ Ярославу Петровичу (протоієрею Ярославу) - капелану, настоятелю Вознесенської церкви Чернігівської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, смт Козелець.

ЗАЙЦЮ Євгену Олександровичу - студенту Навчально-наукового Інституту історії, етнології та правознавства ім. О.М. Лазаревського Національного університету «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, волонтеру та члену швидкого реагування Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України;

ЛЕПЯВКО Тетяні Миколаївні - волонтеру Єдиного волонтерського центру, м. Чернігів;

ОРДІ Євгену Тимофійовичу (протоієрею Євгену) - капелану, благочинному церков Чернігівського району Чернігівської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату, священнослужителю Катерининської церкви, м. Чернігів;

РИЖКОВІЙ Тетяні Миколаївні - волонтеру громадської організації «Кримська громада», м. Чернігів;

ТРЕТЬЯК Ользі Миколаївні - волонтеру Єдиного волонтерського центру, м. Чернігів;

ХАРЧЕНКУ Олексію Геннадійовичу - волонтеру та члену швидкого реагування Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини