Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:25:06

Поліція Чернігівщини долучилася до підтримки міжнародної кампанії "День білої стрічки"

26.11.2018   07:47Агенцiя

Глобальна ініціатива "Біла стрічка", що походить із Канади, є найбільшим світовим рухом, який має на меті залучення чоловіків до вирішення проблеми насильства з боку чоловіків по відношенню до жінок і дівчат.

Саме у День білої стрічки, 25 листопада, чоловіки у різних країнах приколюють до одягу білу стрічку, як символ підтримки у прагненні викорінити насильство щодо жінок, і таким жестом закликають інших підтримати цю ініціативу.

І коли весь світ стає на захист жінок і дівчат, українські поліцейські не залишаються осторонь.

«Як український громадянин, поліцейський і чоловік я долучаюся до проекту «Біла Стрічка», щоб у межах своїх повноважень боротися з домашнім насильством, – зауважив начальник Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Едуард Альохін, - підтримайте Міжнародну кампанію «День білої стрічки»!

Ця масштабна інформаційно-просвітницька кампанія організована Проектом підтримки підготовки поліцейських (РТАР) у партнерстві з громадською організацією "Біла Стрічка України". Кампанія покликана підкреслити важливу роль Національної поліції, яка щодня стоїть на передовій лінії та працює над збільшенням розуміння, запобіганням та протидією насильству чоловіків щодо жінок та дівчат, адже все починається з обізнаності про проблему. Долучення керівників поліції на усіх рівнях, зокрема чоловіків, до цієї ініціативи – ще один крок до подолання насильства відносно жінок в Україні.

#язахищу #я_захищу #whiteribbonday #деньбілоїстрічки #whiteribboncampaign #біластрічка #whiteribbon #біластрічкаукраїна #поліціяпротинасильства #canada_ukraine_police

МВС України, Національна поліція України, Патрульна поліція України, Академія патрульної поліції, White Ribbon Ukraine, Embassy of Canada in Ukraine, Police Training Assistance Project - PTAP, White Ribbon


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини