Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:33:31

Чоловіку, який обвинувачується у тому, що забив гумовою палицею на смерть знайомого, загрожує 10 років в’язниці

05.11.2018   07:41Агенцiя

Чернігівською місцевою прокуратурою передано до суду обвинувальний акт відносно місцевого мешканця, 1957 року народження, якому інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 125 КК України (умисне спричинення легкого тілесного ушкодження, що потягло короткочасний розлад здоров’я) та ч. 2 ст. 121 КК України (спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що потягло смерть потерпілого).

За час досудового розслідування, яке тривало з червня поточного року, встановлено, що 12.06.2018, близько «22» год. «00» хв., обвинувачений, знаходячись в одному з будинків по вулиці 21 Вересня в м. Чернігові, з мотивів особистих неприязних відносин, умисно наніс потерпілому щонайменше 6 ударів гумовою палицею по різним частинам тіла, в тому числі й 3 по голові. Вказаними діями потерпілому були спричинені  легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я.
 
Однак, одразу після вказаного, обвинувачений умисно, з метою заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, гумовою палицею наніс потерпілому не менше одного удару в область лівої бічної поверхні тулуба, внаслідок чого відбулись множинні розриви селезінки та значна крововтрата. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Обвинувачений під час досудового розслідування та наразі утримується в Чернігівському слідчому ізоляторі.


Довідково: уразі визнання обвинуваченого винним в інкримінованих йому кримінальних правопорушень, за найтяжчою статтею, якою є ч. 2 ст. 121 КК України, йому загрожує 10 років позбавлення волі.



Чернігівська місцева прокуратура

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.