Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:43:52

Комунальне підприємство "Деснянське" вже 30 років у сфері ЖКГ міста

02.11.2018   16:48

1 листопада у Чернігові відбулися урочистості з нагоди 30-ти річниці створення комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради.

Зі словами привітання і вдячності за працю до колективу підприємства звернувся Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко. Він також закликав надавати якісні послуги. Бо тільки тоді місто буде охайне та привабливе, а отримувачі послуг лишатимуться задоволеними.

Також Владислав Атрошенко акцентував увагу і на заробітних платах працівників комунального підприємства, сказавши, що потрібно прикласти максимум зусиль аби в 2019 році вона збільшилась до прийнятного рівня.

- Для цього потрібно дати якісну послугу, щоб люди її бачили та щоб вона була стабільною, - сказав Владислав Атрошенко.

Як відомо, КП «Деснянське» створене 1 листопада 1988 року відповідним наказом обласного управління житлового господарства.

Підприємство надає послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для майже 40 тисяч мешканців міста, які проживають у 556-и житлових будинках загальною площею квартир 1 млн.м2.

Працівники обслуговують 614 тис. м2 прибудинкових територій, 108 тис м2 сходових кліток, внутрішньобудинкові мережі холодного водопостачання, водовідведення, електричних мереж, виконують роботи з поточного ремонту житлового фонду. Аварійна служба цілодобово займається ліквідацією аварійних ситуацій як в будні, так і у вихідні та свята.

Зараз на підприємстві працює 230 чоловік, з них - 118 жінок. Вікова категорія працівників – це переважна більшість пенсіонери (32%) та передпенсійного віку (40%). Середня заробітна плата складає 3800 грн (до видачі).

Відзначили сьогодні і кращих працівників підприємства.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди 30-річчя від дня заснування комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради Подяка Чернігівського міського голови оголошена:
– КРАВЧЕНКУ Петру Андрійовичу, електромонтеру з ремонту та обслуговування електроустаткування 5-го розряду аварійно-транспортної служби комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради;
– РУДНИЧЕНКУ Михайлу Петровичу, водію аварійно-транспортної служби комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради;
– САХНУ Леоніду Авксентійовичу, слюсарю-сантехніку 4-го розряду дільниці з обслуговування житлового фонду № 2 комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради;
– ШАШУ Володимиру Петровичу, водію аварійно-транспортної служби комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради;
– ШЛЬОНЧИКУ Василю Михайловичу, водію аварійно-транспортної служби комунального підприємства «Деснянське» Чернігівської міської ради.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини