Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 08:09:29

Звіт про роботу комунального підприємства "Новозаводське" за 9 місяців 2018 року заслухали у міській раді

30.10.2018   09:35

КП "Новозаводське" обслуговує 545 будинків, де загалом проживають 34 тисячі чернігівців. Значна частина будівель, яким 50 і більше років. У віданні КП також майже 30 гектарів прибудинкової території. На підприємстві працює 214 осіб.

Протягом 2018 року виконано робіт на 7,5 млн грн. Серед основних - ремонт покрівель у 96 будинках, облаштування та ремонт у 53 під'їздах, замінено 3,4 тис. метрів трудопроводів.

За 9 місяців підприємство отримало за надання послуг більше 25 мільйонів гривень, з них 94% - кошти, сплачені населенням.
6,5 мільйонів підприємству заборгувало населення, з них 3 мільйони - поточна заборгованість, за надані послуги за місяць, решта - борги, які накопичилися внаслідок неплати. Також підприємству винні кошти за послуги деякі міські служби та структури.

Владислав Атрошенко наголосив, що міські комунальні підприємства та бюджетні організації мають вчасно розраховуватись одне з одним за надані послуги чи товари. Також і мешканцям потрібно пояснювати, що за надані комунальні послуги потрібно сплачувати вчасно. Тоді міські комунальні служби надаватимуть якісні послуги: оперативно закупатимуть відповідні матеріали, паливо, платитимуть хоч і невелику зарплату своїм працівникам, зате вчасно.

Що стосується розміру тарифів, то міський голова учергове закликав всіх зрозуміти, що з тарифами боротися біля міської ради, проводячи мітинги, немає сенсу. Адже розмір тарифу найбільше залежить від складових: газ, електроенергія, паливо. Якраз на це міська рада не впливає.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини