Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:00:27

Юлія Свириденко підписала розпорядження про відновлення руху автомобільного та залізничного транспорту в Ічнянському районі

25.10.2018   13:39

Відповідно до розпорядження від 24 жовтня № 14, підписаного Юлією Свириденко, керівником робіт з ліквідації надзвичайної ситуації, яка виникла внаслідок пожежі на складах боєприпасів військової частини А 1479, з 18:00 24 жовтня на Ічнянщині відновлено рух автомобільного та залізничного транспорту.

Так, дозволено проїзд автотранспорту на автодорогах загального користування державного значення в напрямку міста Ічня: Р-68 Талалаївка – Ічня – Тростянець – Сокиринці М 07 км 0+010 – км 94+171; Т-25-24 Борзна – Ічня – Прилуки км 25+100 – км 79+000; Т-25-27 Бобровиця – Новий Биків – Ічня км 74+390 – км 90+516.

Відновлено рух залізничного транспорту на ділянці Бахмач – Ічня – Прилуки.

Окрім того, перед Ічнянською РДА та Ічнянською міською радою поставлені завдання:
організувати повернення евакуйованого населення у місця постійного перебування;
відновити навчальний процес у закладах освіти;
продовжити роботу комісій по обстеженню житлових будинків, адміністративних будівель, об’єктів соціальної сфери на предмет визначення пошкоджень, нанесених збитків;
організувати роботу щодо прийому громадян та звернень від потерпілих;
забезпечити розселення, нормальні умови проживання жителів, в яких зруйновано житлові будинки.

Головне управління Національної поліції в Чернігівській області спільно з територіальним підрозділом Національної гвардії України та Чернігівським зональним відділом ВСП у ЗС України мають перевести роботу підрозділів у режим повсякденної діяльності.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини