Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 08:18:49

Ветерани відсвяткували 35-у річницю створення ГО "Прилуцька міська організація ветеранів України"

20.10.2018   15:42

На початку 80-х років минулого століття Прилуцький комітет виступив з ініціативою – організувати Раду ветеранів, яка б допомагала їм у вихованні підростаючого покоління у бойових та трудових традиціях.

З цією метою в 1983 році на зборах ветерани війни і праці, було обрано Раду, яку очолив колишній працівник Ради, а пізніше – директор меблевого комбінату, Василь Денисович Рубан. Йому допомагали відомі в місті люди, чиє життя було прикладом не тільки для молоді, але й для більшості прилучан. Саме вони вписали перші сторінки в біографію нового об’єднання, яке нині називається Громадська організація «Прилуцька міська організація ветеранів України», якій сьогодні виповнюється 35 років. Організація ветеранів міста Прилук постійно організовує різні заходи у школах і бібліотеках міста, у музеї автошколи ТСОУ.

Громадську організацію «Прилуцька міська організація ветеранів України» із ювілеєм привітала міський голова Ольга Попенко і вручила Почесні грамоти, подяки та цінні подарунки.

Ветеранів привітав голова громадської організації «Прилуцька міська організація ветеранів України» Георгій Хотін.

Слова подяки ветерани війни та праці отримали від депутата Прилуцької міської ради Марії Шабалтас, помічника народного депутата України Олега Дмитренка та Сергія Мазепи.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.