Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 14:49:53

Ніжинський відділ поліції ГУНП Чернігівської області отримав три поліцейські автомобілі

26.09.2018   14:43

Арсен Аваков: ключовий показник успішної роботи поліцейського - це рівень довіри населення. Про це 25 вересня під час робочої поїздки на Чернігівщину повідомив міністр внутрішніх справ.

«Найближчим часом ми плануємо змінити критерії оцінки роботи поліцейського. У пріоритеті буде рівень довіри громади до правоохоронців. Другий індикатор - рівень розкриття злочинів. Якщо вам довіряє населення вашого регіону, значить ви працюєте правильно. Я прошу вас тримати постійний контакт із реальним громадянським суспільством», - зазначив Арсен Аваков.

Очільник МВС підкреслив, що кожен поліцейський - частина великого проекту реформи правоохоронного сектору.

«Ми змінюємо ментальність, підходи, методи і кадрове оснащення. У нас цей процес ускладнюютєься тим, що ми живемо у пострадянській країні із перехідною економікою і з агресією від РФ. Ми повинні однією рукою тримати оборону від зовнішнього агресора та кримінального світу, а іншою створювати умови тут в середині країни, аби стати сильнішими», - сказав він.

Арсен Аваков наголосив, що наразі на розгляді Парламенту  знаходиться закон про кримінальні проступки, який значно полегшить роботу слідчих.

«Думаю, що найближчим часом Верховна  Рада зможе проголосувати закон про кримінальні проступки, який допоможе роботі слідчих. Сподіваюсь, що до нового року закон вступить в силу. Це значно полегшить роботу слідства і дасть йому змогу сконцентруватися на більш серйозних справах», - наголосив міністр.

Арсен Аваков також повідомив, що МВС працює над додатковою програмою соціальної підтримки правоохоронців, зокрема поліцейських, гвардійців, прикордонників та рятувальників.

«У проекті Держбюджету ми заклади підвищення заробітної платні для рядового складу на 30%, а для деяких підрозділів навіть у 2 рази. Окрім цього ми працюємо над додатковою програмою соціального забезпечення. Це буде мотивувати особовий склад», - зауважив Арсен Аваков.

Міністр також нагородив поліцейських Чернігівської поліції відомчими відзнаками та цінними подарунками.


За інформацією Департаменту комунікації МВС України

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини