Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 11:47:23

СБУ блокувала масштабне виробництво та реалізацію контрафактних підакцизних товарів

22.09.2018   09:42

Співробітники СБ України спільно з Державною фіскальною службою блокували у Чернігові незаконне виробництво та збут фальсифікованої алкогольної продукції.

Правоохоронці встановили, що троє мешканців обласного центру налагодили виробництво контрафактних алкогольних напоїв. Підпільний цех із виготовлення фальсифікату ділки облаштували у складських приміщеннях однієї з оптових баз міста. Готову продукцію під виглядом марок відомих вітчизняних та іноземних брендів зловмисники збували на території області через мережу власних торговельних точок.

Під час санкціонованих слідчих дій у складських приміщеннях правоохоронці виявили майже дві тисячі літрів етилового спирту і приблизно п’ять тисяч літрів фальсифікованої алкогольної продукції. За попередніми оцінками вартість вилученого «товару» становить понад два мільйони гривень.
Також у ході слідчих дій було виявлено партію тютюнових виробів, походження якої наразі встановлюється.

У межах відкритого кримінального провадження тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин протиправної діяльності.

Також перевіряється інформація щодо причетності ділків до фінансування терористичних організацій на території тимчасово непідконтрольної території Донецької та Луганської областей через протиправний механізм ввезення та реалізації контрафактних підакцизних товарів.


Прес-центр СБ України

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.