Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:55:50

Владислав Атрошенко: Якщо ви тут всерйоз і надовго - працюйте на якість

19.09.2018   11:46

На цьому наголосив чернігівський міський голова керівникам підрядних організацій, що виконують у місті будівельні та ремонтні роботи за бюджетні кошти.

На ранковій нараді йшла мова про завершення робіт на знакових міських об’єктах, з дотриманням при цьому вимог до якості. По завершенню обговорення проблемних та робочих питань міський голова здійснив особисте інспектування об’єктів. До огляду долучились керівники профільних міських управлінь та комунальних підприємств.

Спершу, спільно перевірили роботи з реконструкції автошляху по просп.Миру – на в’їзді в Чернігів з київського напряму. Тут продовжують встановлювати опори освітлення, пішохідне та бар’єрне огородження, наносять розмітку.

Особлива увага - Алеї Героїв. На даному об’єкті практично завершені всі роботи. Під’єднані мережі та комунікації. Триває встановлення лавок, сміттєвих урн. Урочисте відкриття центральної алеї Чернігова заплановане на 21 вересня – до Дня міста.

Додатково оглянули сквер ім.Б.Хмельницького, внутрішньодворовий проїзд по вул.Серьожнікова – Шевченка, тротуар по вул.Шевченка.
 
Міський голова вже неодноразово вимагав від всіх керівників структурних підрозділів та комунальних підприємств міської ради – вони мають особисто виїжджати на об’єкти, де проводять роботи, для перевірки якості робіт, активніше спілкувалися з керівниками, майстрами та будівельниками.

Також, на думку Владислава Атрошенка, місто готове у проектно-кошторисній документації по об’єктах на 2019 рік зафіксувати підвищення заробітної плати компаній, які займаються реконструкціями та ремонтами, а також дорожнім будівництвом. Втім, тільки за умови дотримання вимог міської влади: всі працівники мають бути оформлені відповідно до законодавства про працю, компанії не практикуватимуть  уникнення оподаткування через систему ФОПів.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини