Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:54:04

Попереджено спробу заволодіння бюджетними коштами, виділених на ремонт доріг

19.09.2018   08:18Агенцiя

Прилуцькою місцевою прокуратурою за результатами досудового розслідування 06.09.2018 затверджено та направлено до Прилуцького міськрайонного суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно директора одного з приватних підприємств, яке здійснює діяльність з ремонту дорожнього покриття.

Так, вказана особа, займаючи посаду директора, умисно, з метою отримання в повному обсязі коштів, згідно укладеного договору, достовірно знаючи, що на деяких вулицях роботи по поточному ремонту дорожнього покриття не проведені взагалі, вніс до акту приймання виконаних будівельних робіт інформацію про виконані роботи в повному обсязі, підписавши і скріпивши печаткою підприємства, передав його голові сільської ради.

Водночас, після виявлення даного факту Прилуцькою місцевою прокуратурою, вказана особа добровільно виконала в повному обсязі роботи по ремонту дорожнього покриття.

Дії директора підприємства кваліфіковані за ч. 1 ст. 366 КК України, тобто умисне складання та видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини