Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:41:40

У Корюкцівці розпочала роботу міська рада релігійних громад

14.09.2018   15:35

Рішенням сесії міської ради від 7 серпня 2018 року створено Корюківську міську раду релігійних громад, яка є представницьким, міжконфесійним, консультативно-дорадчим органом при міському голові та діє на громадських засадах.

13 вересня, за участі міського голови Ратана Ахмедова та завідувача сектору культури та культурно-масової роботи Алли Кун, відбулись установчі збори Ради. Представники різних релігійних течій та громадських організацій, які організовують свою діяльність на території громади, зустрілись, щоб обговорити основні завдання та визначити спільні пріоритети.

На установчому засіданні визначились з керівним складом Ради: головою Ради обрали настоятеля Свято-Вознесенської парафії УПЦ КП м.Корюківка Тараса Баїка, заступником – пастора релігійної громади церкви євангельських християн-баптистів «Новий шлях» Ігоря Григор’єва. Функції секретаря Ради виконуватиме провідний спеціаліст юридичного відділу міської ради Іван Ващенко.

Після самопрезентації учасники зборів висловлювали своє бачення та ділились ідеями щодо спільного проведення заходів з морально-етичного виховання молоді, організації різдвяних свят та ін. Присутні також обговорили основні принципи, мету, повноваження, права та обов’язки Ради, які визначені відповідним Положенням.

Міський голова Ратан Ахмедов висловив сподівання на злагоджену співпрацю членів ради релігійних громад, з метою ефективного формування міської політики з питань етики, моральності та доброчинності.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.