Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 10:57:35

За один день на Чернігівщині браконьєри "нарибалили" на 17,9 тис.грн

12.09.2018   14:45Агенцiя

Чернігівським рибоохоронним патрулем, в ході рибоохоронного рейду водоймами Сосницького району, 12 вересня спільно з працівниками Головного управління Національної поліції в Чернігівській області, затримано місцевого жителя, який за допомогою заборонених знарядь виловлював рибу на озері поблизу села Спаське.

У правопорушника вилучено три сітки зяберні та 8,2 кг риби: карась сріблястий – 33 шт., щука – 15 шт., плітка – 3 шт., карась золотий (червонокнижний) – 3 шт. Збитки по даному факту склали  6906 грн.

Під час рибоохоронного рейду водоймами Коропського району, затримано двох мешканців м.Короп, які на озері поблизу с. Шабалинів,  розставили аж сім сіток (зяберні та порожеві), в які, на момент затримання попалось, 10 кг. риби: карась сріблястий – 3 шт., щука – 8 шт., лин – 14 шт., карась золотий (червонокнижний) – 5 шт., краснопірка – 36 шт., окунь – 6 шт., плоскирка – 4 шт., білизна – 3 шт. Заборонені знаряддя лову та незаконно виловлену рибу у правопорушників вилучено. Своїми діями браконьєри завдали збитків рибному господарству на суму 9538 грн.

В Чернігівському районі, затримано двох жителів смт.Михайло - Коцюбинське, які на озері біля с.Слабин, за допомогою сітки встигли виловити 4 кг. риби: карась сріблястий – 51 шт, лин – 1 шт., завдавши збитків на 986 грн.

В Менському районі затримано жителя с.Осьмаки, який на озері біля с.Ушня, порожевію сіткою зловив 28 карасів сріблястих, завдавши збитків на  476 грн.
Складені протоколи про адміністративне правопорушення будуть направлені до районних судів Чернігівської області для притягнення правопорушників до відповідальності згідно чинного законодавства.

Чернігівський рибоохоронний патруль сподівається  на плідну співпрацю з громадськістю по викоріненню браконьєрства на водоймах області. Про всі відомі факти правопорушень, у сфері рибоохоронного законодавства, повідомляйте на телефони «гарячої» лінії патруля 0991121344 та (0462) 937557.
 

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини