Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:36:00

Служба зайнятості розпочинає дистанційне навчання для працівників котелень

07.09.2018   12:17Агенцiя

Служба зайнятості до опалювального сезону планує підготувати більше тисячі працівників котелень.

Саме стільки за попередніми підрахунками необхідно фахівців для обслуговування котелень у лікарнях, школах, дитячих садках, сільських, селищних радах та інших установах. Про це повідомив начальник відділу організації профнавчання Чернігівського обласного центру зайнятості Сергій Заровний.

Це роботи з підвищеною небезпекою, а тому потребують фахівців відповідної кваліфікації. Для оперативного укомплектування таких вакансій служба зайнятості ще з літа організовує навчання безробітних. За короткий термін вони безкоштовно мають змогу здобути та відновити необхідні навики роботи, аби на період опалювального сезону отримати гарантоване робоче місце.

На початку вересня на Городнянщині, на базі Тупичівської сільської об'єднаної територіальної громади, розпочала підвищення кваліфікації чергова група безробітних за навчальною програмою «Спеціальне навчання та повторна перевірка знань для працівників котелень». Їм пощастило, адже цього разу не потрібно їхати  за додатковими знаннями до Чернігова, оскільки Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості надає освітні послуги за дистанційною формою навчання.

Підопічні служби зайнятості протягом тижня опанують необхідні для подальшої роботи знання, зокрема з теплотехніки, електротехніки, технічні характеристики котельних установок та допоміжного обладнання на твердому та газоподібному паливі, їх будову, порядок експлуатації та обслуговування.

Cвітлана Шеремет, обласний центр зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини