Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 00:23:17

7 та 8 вересня – ремонт дорожнього покриття та об’їзд площі Перемоги в Чернігові

06.09.2018   14:37

У Чернігові 7 та 8 вересня (п’ятниця та субота) проводитиметься ремонт дорожнього покриття на площі Перемоги (в центрі якої – постамент з танком Т-34 - Пам’ятний знак на честь визволення Чернігова). У зв'язку з цим буде перекритватися рух автотранспорту всіма вулицями повз цей пам'ятний знак.

Відповідний дозвіл сьогодні, 6 вересня, надав виконавчий комітет Чернігівської міської ради.

Маршрути громадського транспорту тимчасово зміняться наступним чином:

Автобуси № 2А; 23; 24; 24А  - матимуть кінцевий розворот на вул. І.Мазепи перед площею Перемоги (біля магазину «КОЛОРИТ»). Зупинки громадського транспорту «Залізничний вокзал», «Привокзальний ринок» тимчасово не обслуговуватимуться.

Автобуси № 8; 11; 12; 14; 16; 20; 37; 43  - робитимуть кінцевий розворот на проспекті Перемоги перед площею Перемоги (біля МБТІ). Зупинки громадського транспорту «Залізничний вокзал», «Привокзальний ринок» тимчасово не обслуговуватимуться.

Автобуси № 3; 9; 17; 30; 35; 44 - об'їжджатимуть перекриту ділянку по вул. Попудренка (між зупинками громадського транспорту «Вулиця Малясова» і «Вулиця Хлібопекарська») у прямому та зворотному напрямках. Зупинки громадського транспорту «Площа Перемоги», «Швейне об’єднання» тимчасово не обслуговуватимуться.

Автобусний маршрут №1 рухатиметься від перехрестя вул. І.Мазепи – вул. Любецька по вул. Любецькій на вул. В.Чорновола, потім до вул. Старобілоуської і далі за встановленим маршрутом у прямому та зворотному напрямках. Зупинки громадського транспорту «Палац культури», «Площа Перемоги», «Привокзальний ринок», «Магазин «Меблі» тимчасово не обслуговуватимуться.

 Тролейбусні маршрути № 1; 3; 4; 5; 7 – працюватимуть у обмеженому режимі:
    маршрут № 1 -  ф-ка «Сіверянка» - ТЦ «Мегацентр»
    маршрути № 3; 4 -  будуть об'єднані в скорочений №4: «ЗАЗ»– вул. Шевченка (Палац Урочистих подій) .
    маршрути № 5  - Подусівка – ТЦ «Мегацентр»
    маршрути № 7 - вул. Пухова – ТЦ «Мегацентр»


Прес-служба Чернігівської міської ради за інф. Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини