Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 09:50:25

Упродовж минулого тижня рятувальники Чернігівщини врятували 2 особи, а також 79 разів залучались до ліквідації надзвичайних подій та надання допомоги громадянам

04.09.2018   08:18Агенцiя

Упродовж минулого тижня підрозділами Управління ДСНС України у Чернігівській області ліквідовано 59 пожеж, з яких 3 виникло на об'єктах різних форм власності, 16 в житловому секторі громадян, 6 на транспорті, 30 в природних екологічних системах.

Зокрема пожежа торфу на площі 0,01 га біля с. Займище у Сновському районі, 24 загоряння сухої трави і 5 сміття, а також 4 інші. Під час ліквідації пожеж врятовано 2 особи.

01 вересня о 22:47 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному двоквартирному житловому будинку, що по пров. Тихому в обласному центрі. На місце події оперативно прибуло відділення 3-ої Державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки. Вогнеборці під час розвідки відшукали у задимленому приміщенні господаря і його дружину 1939 та 1943 р.н. та вивели їх із небезпечної зони. Причиною виникнення пожежі послужило необережне поводження з вогнем дружини господаря.

Упродовж минулого тижня групою піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення знищено мінометну міну калібром 120 мм, ручну гранату М-39 та 4 артилерійські снаряди калібром 125, 122 та 76 мм часів Другої світової війни, що були виявлені на території Чернігівського (двічі), Козелецького районів, містах Семенівка та Новгород-Сіверський.

Крім того, підрозділи У ДСНС України у Чернігівській області 15 разів залучалися для надання допомоги населенню та проведення інших невідкладних робіт.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.