Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:23:27

Соціальна реклама з малюнками учасників чернігівського обласного художнього конкурсу "Мистецтво – проти засилля корупції" встановлена на сітілайтах міста

11.08.2018   14:55

На конкурс було представлено 77 малюнків, які виконані в довільній графічній або у живописній техніці.

Кожен учасник отримав подяку за участь або грамоту за призові місця у трьох номінаціях та вікових категоріях та подарунки.

Крім того, за результатами конкурсу виготовлена та розповсюджується соціальна реклама з малюнками учасників – листівки та плакати для встановлення на біллбордах та сітілайтах у громадських місцях.

Конкурсантам пропонували, але не обмежували, брали участь в конкурсі за такими номінаціями:

1) «Україна подолає корупцію» (декларування та пропагування ідеї права та законності, подолання засилля корупції, українське антикорупційне законодавство; уявлення про покращення якості життя в Україні внаслідок зменшення рівня корупції; впровадження світового та європейського досвіду в подоланні корупції; видатні українські дати, події, постаті у антикорупційній діяльності тощо).

2) «Світ говорить: менше корупції – краще життя» (стан, досвід, результати закордоння у подоланні та зменшення рівня корупції; вплив результатів антикорупційних заходів на розвиток бізнесу, економіки та рівень добробуту; видатні дати, події, постаті у закордонній антикорупційній діяльності тощо).

3) «Корупціонери руйнують державу» (негативний вплив корупції на українське суспільство, рівень добробуту, стан розвитку бізнесу та економічної діяльності; типові приклади корупційних діянь та їх негативні наслідки у різних сферах суспільного життя; покарання згідно українського антикорупційного законодавства; висміювання жадібності, зажерливості корупціонерів тощо).

Конкурс організовано МГО «Асоціація безперервної фахової освіти «Атенеум» та проведено за підтримки таких установ та організацій:
- Департамент сім"ї, молоді та спорту ЧОДА Чернігівської обласної державної адміністрації (далі - ЧОДА), (у рамках проведення конкурсу з визначення програм (проектів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства, на виконання (реалізацію) яких надається фінансова підтримка з обласного бюджету),
- Чернігівська обласна організація Товариства сприяння обороні України та Управління військово-патріотичної роботи та сприяння територіальній обороні Центрального Комітету Товариства сприяння обороні Україні по Чернігівській області,
- Благодійний фонд «Захистимо Україну!»,
- ГО "ВП ГО «Самооборона Майдану» в Чернігівській області",
- Фундація Вільні люди,
-Культурно-мистецький центр "Інтермеццо",
- ГО "Суспільна служба України",
- ГО "Чернігівська правозахисна спілка",
- ДЗМІ «Антикорупційний дайджест».

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини