Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 18:28:13

Відбулися громадські слухання

03.08.2018   11:01

31 липня, в актовій залі Прилуцької міської ради відбулися громадські слухання з питання щодо дотримання санітарно-екологічних норм ТОВ «Прилуцький хліб», розташованого за адресою: м.Прилуки, пров. Залізничний, 19.

Мешканці Центрального мікрорайону, посадовці та депутати Прилуцької міської ради, запрошені: представник ТОВ «Прилуцький хліб» Галина Зибінська, державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області Алла Пташник та головний спеціаліст Прилуцького міськрайонного управління «Держпродспоживслужби» Головного Управління в Чернігівській області з питань дотримання санітарного законодавства Людмила Самойленко, - обговорили проблемне питання викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, що шкодить городянам, відвідувачам установ, які розташовані поблизу підприємства.

Свою думку та пропозиції висловили: мешканці мікрорайону, голова робочої групи з проведення громадських слухань, депутат Прилуцької міської ради - Дмитро Третяченко, депутати Прилуцької міської ради - Микола Рожко, Артем Рожко, Олександр Козик, Дмитро Пахомов; секретар міської ради Анатолій Шамрай; заступник міського голови Тетяна Фесенко; директор КП КШХ “Шкільньий” Наталія Бублик; головний спеціаліст санітарно-екологічного контролю управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи Андрій Бойченко; член робочої групи з проведення громадських слухань, член виконавчого комітету Прилуцької міської ради - Ігор Гензель.

На питання присутніх дала відповідь представник ТОВ «Прилуцький хліб», юрист підприємства, Галина Зибінська. Разом із тим, ці відповіді не задовольнили присутніх.

Ухвалили наступні рішення:
- Керівництву ТОВ «Прилуцький хліб» забезпечити виконання технологічних вимог по забезпеченню санітарно-екологічних норм на прилеглій до підприємства території.
- Здійснити демонтаж обладнання, що використовується підприємством на сьогоднішній день та установити нове сучасне обладнання, яке буде відповідати санітарно-екологічних нормам роботи підприємства.
- Після виконання цих вимог повернутися до розгляду питання щодо отримання дозволу ТОВ «Прилуцький хліб» на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціанарними джерелами.


За інформацією відділу інформаційно-аналітичного забезпечення Прилуцької міської ради

 

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.