Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 13:47:16

Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області звітувало про свою роботу у першому півріччі

02.08.2018   10:08Агенцiя

1 серпня відбулось засідання колегії Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області щодо підсумків роботи за перше півріччя 2018 за головування начальника Головного управління Юрія Павлішена.

У заході взяли участь почесні гості: заступник голови Чернігівської обласної державної адміністрації Наталія Романова та заступник голови Чернігівської обласної ради Арсен Дідур.

Захід розпочали із приємного, а саме вручення нагород з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини. Почесні грамоти від Обласної державної адміністрації, Обласної ради та профспілки отримали кращі працівники даної сфери.

Аналізуючи підсумки роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області за перше півріччя, Наталія Романова приділила увагу питанню реформування лабораторної мережі: «Ви працюєте у нелегкий період реформування. Останні півтора-два роки були дуже складні, бо мінялася законодавча база, структура. Я хочу подякувати вам, що коли скорочувалися 13 лабораторій і створювалися нові структури, ви змогли вийти практично без кадрових втрат. Ви врахували, як кожна людина бачить свою перспективу подальшу і змогли це зробити не створюючи зарплатні борги, борги по фінансуванню установ. Загалом наша каденція керівництва Обласної адміністрації припала на активне реформування. І я вдячна керівникам департаментів, і зокрема вам, що ми разом змогли пройти цей непростий рубікон.»

«Як би не змінювалися кадри на верхівках, з Держпродспоживслужбою нічого не станеться. Ми всі будемо її захищати, оберігати та шанувати. Тому що ваш внесок у курсову стабільність, ріст експорту сегменту АПК неможна недооцінювати. Те, що ви робите, ваше сприяння розвитку українського бізнесу, це не лишається непоміченим», - зазначив Арсен Дідур.

Найближчим часом підсумкові наради пройдуть і в районних управліннях Держпродспоживслужби.

«За підсумками роботи за перше півріччя відбулася днями колегія Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Києві. І на сьогодні перед нами стоїть два важливих завдання: перше – це успішне проведення оздоровчої кампанії та друге – епізоотичне благополуччя нашої області і країни в цілому, адже це питання напряму пов’язане із експортом сільгосппродукції. І прошу вас приділити особливу увагу саме цим питанням», - зазначив Юрій Павлішен.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини