Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:24:58

Відбулось дванадцяте засідання Громадської ради

07.07.2018   11:25

6 липня в сесійній залі міської ради відбулося дванадцяте засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Прилуцької міської ради.

У ході засідання члени ГР розглянули три питання порядку денного.

З першого питання про внесення змін до регуляторного акту “Порядок організації та проведення гастрольних заходів у місті Прилуки” відповідно до Закону України “Про захист тварин від жорстокого поводження” доповіла Катерина Мовчан – начальник відділу культури і туризму.

Після обговорення члени ГР рекомендували дозволити проведення гастрольних заходів з тваринами в м.Прилуки, але внести зміни в “Порядок організації та проведення гастрольних заходів у місті Прилуки” в частині проходження клінічного огляду тварин та отримання ветеринарного свідоцтва, що додаватимуться до переліку документів.

З другого питання про делегування представників до конкурсних комісій з проведення конкурсних відборів на зайняття посад головних лікарів медичних закладів міста доповів начальник відділу по роботі з кадрами Олег Касьян. Посадовець наголосив, що представники, які будуть делеговані громадськими оганізаціями, захищатимуть інтереси громадян у сфері охорони здоровя. Після обговореня члени ГР ухвалили рішення делегувати до комісії, яка обирається строком на один рік, двох представників - Черняту Ларису Вікторівну та Дорошенка Валерія Володимировича.

Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю міської ради Александрова Олена Віталіївна проінформувала присутніх з третього питанню про внесення пропозицій до плану заходів із нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 27-ї річниці незалежності України. Начальник відділу зазначила, що 4 липня відбулось переше засідання оргкомітету, члени якого виступили з власними пропозиціями щодо актуальних та важливих заходів у контексті найбільшого державного свята та обговорили їх.  Олена Александрова запропонувала членам ГР долучитись до розробки заходів та подати свої пропозиції на розгляд оргкомітету.

Про можливість участі у конкурсі програм ( проектів, заходів) розробленими інститутами громадянського суспільства , що проводиться в рамках Програми сприяння розвитку інститутів громадянського суспільства на 2016-2020 роки «Чернігівська громада» Чернігівською облдержадміністрацією , проінформувала Олена Канавець начальник відділу інвестицій та міжнародної діяльності міської ради.

Голова Громадської ради Олександр Руденко підвів підсумки засідання та подякував присутнім за виваженість при ухваленні рішень

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.