Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 06:51:04

Третю річницю Національна поліція відзначила на Красній площі Чернігова. ВІДЕО

05.07.2018   07:34

4 липня правоохоронці Чернігівщини відзначили День Національної поліції України. Для реформованої поліції вже стало традицією у свій день виходити до людей, щоб показати як працюють ті чи інші служби.

Насправді було світле свято без пережитків минулого. Організатори заходу потурбувалися, щоб люди не слухали довгих промов, а мали нагоду якомога довше поспілкуватися безпосередньо з поліцейськими.

Усі охочі могли сфотографуватися із спецпризначенцями, приміряти поліцейські обладунки, дослідити патрульний автомобіль та навчатися поводженню із вибухонебезпечними предметами.

Поліція Чернігівщини у своїй модернізації випереджає час та одна з найперших в Україні запустила проект вуличного відеоспостереження «Мережа безпеки». Її  унікальність в тому, що система покриває не лише місто, а всю область.

Правоохоронці Чернігівщини з честю виконують свої професійні обов’язки та ніколи не допустять соціально-політичної напруги, відкритого протистояння та дестабілізації ситуації в області.

Свято було встановлено згідно з Указом Президента України «Про День Національної поліції України» від 9 грудня 2015. Спочатку його відзначали 4 серпня — у день підписання Президентом Закону України «Про Національну поліцію». Цьогоріч дату замінили на 4 липня - день, коли перші патрульні прийняли присягу.




Сектор комунікації поліції Чернігівщини

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини