Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:02:53

На території спецавіазагону ДСНС відбулись навчання з аеромедичної евакуації із залученням повітряних суден та медичних бригад МВС України

26.06.2018   08:08

25 червня у м. Ніжин Чернігівської області на території спеціального авіаційного загону ДСНС України відбулись навчання з організації аеромедичної евакуації постраждалого особового складу і працівників підрозділів системи МВС повітряними суднами із залученням позаштатних спеціалізованих медичних бригад закладів охорони здоров’я МВС України.

Навчання, у яких взяли участь понад 45 представників Національної гвардії, Державної прикордонної служби, МВС України проходили у два етапи: практичний і теоретичний. Під час першого етапу учасники навчань ознайомилися із організацією взаємодії між силами цивільного захисту та медичними бригадами системи МВС України.

Під час практичного етапу, за тактичним задумом на автотрасі Київ-Глухів сталася дорожньо-транспортна пригода під час якої постраждало 14 чоловік з числа особового складу ДСНС України, з яких 2 особи перебувають у вкрай важкому стані. Для їх аеромедичної евакуації до аеродрому м. Ніжин було залучено вертоліт ЄС-145 «Єврокоптер», а в подальшому - транспортування літаком Ан-26 у медичному варіанті до аеропорту «Київ» ім. Ігоря Сікорського.

Фахівці спеціалізованих медичних бригад закладів охорони здоров’я МВС України більш детально ознайомились із спеціальним медичним обладнанням, що використовується на повітряних суднах ДСНС України, поставлені завдання навчань відпрацьовані, а також обговорені шляхи подальшої співпраці з надання невідкладної допомоги постраждалим.
 

УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини