Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 липня, 03:28:25

На Чернігівщині поліція спільно з "Київстар" запустили соціальний проект для розшуку зниклих дітей

23.06.2018   13:10Агенцiя

Національна поліція та мобільний оператор зв’язку «Київстар» запустили в Чернігівській області спільний соціальний проект «Пошук дітей». Він успішно пройшов апробацію у Києві та Одесі, а відтепер працює й на Придесенні.

руки

руки

Суть проекту полягає у тому, що сервіс, який працює на базі СМС-повідомлень, допомагає поліції використовувати можливості мобільної мережі «Київстар» для оперативного оповіщення громадян про зникнення дітей. СМС-повідомлення отримуватимуть абоненти, які перебувають в районі зникнення дитини (від 1 до 3 кілометрів).

«Київстар» з 6 червня вже запустив сервіс у тестовому режимі. Він активований у абонентів автоматично і безкоштовно. При бажанні абоненти можуть самостійно відключитися від отримання подібних СМС.

Повідомлення містить інформацію про дитину, обставини її зникнення, посилання на фейсбук-сторінку відділу ювенальної превенції управління превентивної діяльності у Чернігівській області з більш детальною інформацією та фотографією, а також контакти поліції, куди можуть звертатися потенційні свідки, які хочуть допомогти в пошуку.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток

Чернігівська область — на п'ятому місці в Україні за кількістю пошкоджених через російські обстріли культурних пам’яток 12:19

Культурна спадщина є невід'ємною частиною національної ідентичності та історичної пам'яті кожного народу. Вона втілює в собі багатовікові традиції, досягнення мистецтва, архітектури та науки, відображаючи унікальний шлях розвитку суспільства.

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів

У січні-червні 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини поповнились на 4,3 млрд гривень податків та зборів 12:03

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-червень 2024 року надійшло 4,3 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,6 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

 Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті

Вербування підлітків ворогом для скоєння диверсій: кіберполіція попереджає про небезпеку в інтернеті 10:10

Кіберполіція України інформує про небезпеку вербування російськими спецслужбами для вчинення диверсій, зокрема – підпалів автомобілів українських військовослужбовців.

Медиків Чернігова привітали з професійним святом 10:06

У Чернігові працівників і працівниць закладів охорони здоров’я нагородили з нагоди Дня медичного працівника України, який відзначається 27 липня.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 8 пожеж. Внаслідок цих подій 3 особи постраждало.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини