Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:29:57

Учнівське лісництво з Ніжинщини стало другим на обласному етапі Всеукраїнського зльоту

23.05.2018   13:55Агенцiя

Під час обласного етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, закладів загальної середньої і позашкільної освіти команда 8-класниць із «Світанківського учнівського лісництва» Ніжинського району Чернігівщини виборола почесне друге місце.

Цим учнівським лісництвом опікується держпідприємство «Ніжинське лісове господарство». Сам захід проходив на базі комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів».

За словами інженера лісових культур ДП «Ніжинське лісове господарство» Оксани Поліщук, у зльоті взяли участь 10 учнівських лісництв, якими опікуються лісогосподарські підприємства Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства.

«Державне підприємство «Ніжинське лісове господарство» для участі у зльоті направило команду восьмикласниць «Світанківського учнівського лісництва» з Ніжинського району, - розповідає Оксана Поліщук. – Дівчатка представили привітання, презентацію та власну науково-дослідну роботу «Вплив зовнішніх чинників на ріст і розвиток ялівцю козацького», - продовжує інженер лісових культур. – Після презентації робіт всі учасники зльоту традиційно висадили дерева на території комунального закладу, та милувалися рослинами, висадженими в попередні роки».

За результатами суддівського рішення,  команда «Світанківського учнівського лісництва» разом із командою із «Холминського учнівського лісництва» розділили почесне друге місце. Відтак, команді з Ніжинщини вдалося покращити минулорічний результат. У 2017 році вони вибороли третє місце.

Керівником лісівничого гуртка при Світанківській школі є вчитель хімії та біології Любов Храпата. Впродовж двох місяців поспіль разом із інженером із лісових культур ДП «Ніжинське лісове господарство» Оксаною Поліщук вони готували до змагань учениць восьмого класу Лізу Москаленко, Ярославу Овраменко та Каріну Бондар.

 
За інформацією ДП «Ніжинське лісове господарство»

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини