Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:34:10

Про те, як виконуються обіцянки Чернігівського міського голови, звітуватимуть публічно

22.05.2018   13:29

Таким же чином будуть даватися й відповіді на питання, які були задані мешканцями на цих зустрічах, але вимагали часу на з’ясування обставин.

Усі підняті питання братимуться на облік і контроль з чітким визначенням завдань, відповідальних і термінів виконання.

Саме таке завдання поставив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко перед усіма своїми підлеглими. Про свій намір доводити до кінцевого результату все те, що говориться на таких зустрічах, міський голова казав неодноразово, але протокольно завдання було дане на засіданні виконавчого комітету міської ради 17 травня:
- Повинна бути чітка інвентаризація всіх питань. Створюється таблиця, призначаються відповідальні, терміни виконання – все, як повинно бути. На нараді це обговорюється і потім по результатах ми звітуємо. Більше того: якщо потрібно, то і в змі. Тому в мене прохання до всіх, кого підняті там питання стосуються: підходити до цього відповідально.  Це – пріоритет №1 у вашій роботі.  Якщо ми–Ми повинні думати спочатку, враховувати всі обставини – але якщо ми вже даємо обіцянку, що зробимо – то робіть. Інших варіантів ні в мене, ні у вас, як у моїх підлеглих, нема, - сказав тоді мер.

Зазвичай розширені нагади міського голови з керівниками структурних підрозділів і комунальних підприємств міської ради проходять щовівторка. Найближча така нарада – завтра, 22 травня. Початок о 8.00.

Дивіться трансляцію на офіційному веб-порталі Чернігівської міської ради або на  сторінці «Прес-служба Чернігівської міської ради» в соціальній мережі «Facebook».

Уточнити день і час проведення наради кожного тижня можна на веб-порталі Чернігівської міської ради в розділі "Актуально", де завжди публікується орієнтовний план основних заходів ради на тиждень.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини