Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 01:16:52

Поліцейські за допомогою поліграфу розкрили вбивство, замасковане під нещасний випадок

18.05.2018   08:02

Поліцейські управління карного розшуку ГУНП в Чернігівській області за допомогою поліграфу розкрили вбивство 65-річного жителя Семенівського району, замасковане родичкою вбитого під нещасний випадок.

Наприкінці квітня до чергової частини Семенівського відділення поліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні, що у власному будинку помер 65-річний мешканець одного з сіл району.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції. Дружина померлого пояснила правоохоронцям, що її чоловік з власної необережності перечепився та впав грудьми на серп. Поранений, він зміг прийти додому, але потім знепритомнів та помер.

Подальший розтин не заперечив представлену картину події та припущення щодо можливої причини смерті потерпілого. На версії нещасного випадка дуже наполягала і вдова покійного. Проте оперативники продовжували відпрацьовувати усі обставини цієї події. Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, опитавши мешканців села, правоохоронці отримали інформацію, що до смерті чоловіка може бути причетна його дружина.

Після повторного опитування з використання поліграфу жінка зізналася, що увечері в ході конфлікту з чоловіком ударила його ножем у груди А потім, злякавшись, усе представила як нещасний випадок.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «умисне вбивство» – карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Жінці повідомлено про підозру. Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини