Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 23:04:09

Інформаційні заходи від Представництва ЄС у Чернігові

21.04.2018   09:52Агенцiя

19 квітня в м. Чернігові в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні» від Представництва ЄС відбулась презентація відкритих конкурсів на гранти та проекти ЄС.

З основними проектами щодо економічної, культурної, інформаційної діяльності ознайомила представників громадських організацій радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова. Зокрема, це програми Євросоюзу Horizon 2020, Creative Europe, Erasmus+, COSME, EU4Business.

Ірина Прокоф'єва, менеджер програми Culture Bridges, презентувала можливості цієї програми, яка передбачає підтримку міжнародної мобільності фахівців, проектів національної і міжнародної співпраці, тренінгів та ознайомчих поїздок до країн ЄС. Детальніше можна ознайомитись за посиланням http://www.britishcouncil.org.ua/culture-bridges.

Також цього дня відбувся тренінг для громадських організацій-початківців «Мова грантових заявок і тендерів: як зрозуміти донора?». Перед присутніми з вітальним словом виступив Давид Стулік, який координує програми преси та інформації Представництва Європейської комісії в Україні.

Незалежний консультант з управління проектами, моніторингу та оцінки Ірина Негрєєва розглянула декілька тем. Серед яких — термінологія грантових заявок і тендерів,  хто такі донори і принципи ефективної комунікації з ними, види грантової допомоги, як зрозуміти потреби донора та відобразити це у своїй заявці, принципи складання бюджету та ін. Учасники тренінгу розглянули реальні приклади з грантових конкурсів ЄС та виконали практичні завдання.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини