Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:27:00

Прокурором в суді доведено вину особи у вчиненні злочинів проти власності

17.04.2018   09:21

Колегією суддів Менського районного суду підтримано позицію державного обвинувача та засуджено жителя Борзнянського району за вчинені ним крадіжку, грабіж та розбійний напад (ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 186, ч. 3 ст. 187 КК України).

Прокурор надав суду беззаперечні, обґрунтовані та послідовні докази, що підтвердили висунуте обвинувачення в повному обсязі.

Встановлено, що у вересні 2017 року зловмисник прибув до одного з житлових будинків в с. Плиски Борзнянського району Чернігівської області, де шляхом обману, а саме попросивши відкрити вхідні двері до будинку та дати ліки від головного болю, проник до приміщення останнього та почав вимагати у потерпілої віддати йому гроші. Після того, як потерпіла дістала гаманець, грабіжник вирвав його у неї з рук та викрав з нього грошові кошти у сумі 2000 гривень, а також забрав мобільний телефон, після чого покинув будинок.

Продовжуючи свою злочинну діяльність, у жовтні 2017 року вночі злочинець, вже перебуваючи в житловому будинку в с. Воловики Корюківського району Чернігівської області, скоїв крадіжку бензопили вартістю 1200 гривень, належної господарю будинку.

Тієї ж ночі він прибув до іншого домоволодіння в с. Воловики Корюківського району Чернігівської області, де шляхом обману, а саме представившись господині ім’ям її внука, проник до житла останньої.

Знаходячись у будинку, зловмисник, погрожуючи бабусі заподіянням їй тілесних ушкоджень, відкрито заволодів грошовими коштами у сумі 1800 гривень та мобільним телефоном, після чого покинув будинок.

Ухвалюючи рішення, колегія суддів врахувала надані прокурором докази, які визнала належними, допустимими та достатніми для підтвердження вини обвинуваченого.

Вироком суду обвинуваченого остаточно засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, належного йому на праві власності.


Прокурор Корюківського відділу Менської місцевої прокуратури С. Пригодій
 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини