Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:35:20

Поліція готова забезпечити порядок під час поминальних днів

13.04.2018   07:54Агенцiя

У поминальні дні, як і на Великдень, поліція області нестиме службу в посиленому режимі. До забезпечення підтримання публічного порядку та безпеки громадян залучатимуться дільничні офіцери поліції, патрульні та нацгвардійці. Всього близько 600 правоохоронців.

Поліція вживає комплекс превентивних профілактичних заходів, щоб поминальні дні пройшли організовано, без порушень порядку. Акцент правоохоронців спрямований на організацію дорожнього руху біля цвинтарів, адже це є однією з найбільших проблем у ці дні. Також поліція проводитиме роботу з громадянами, які планують розпивати алкогольні напої на цвинтарі.

Напередодні поминальних днів керівництвом ГУНП забезпечення підтримання публічного порядку на кладовищах та прилеглих до них територіях береться на посилений контроль, до цих об’єктів максимально наближаються наряди поліції.

Прогнозується, що протягом 15-17 квітня майже 300 тисяч жителів області відвідають близько шестисот п'ятдесяти цвинтарів. Під час інструктажів перед заступанням на службу особовий склад поліції націлюється на суворе дотримання законності, дисципліни, виявлення витримки, чуйного та доброзичливого ставлення до громадян.

Поліція також звертає увагу водіїв, що в ці дні до Яцево курсуватимуть 250 маршрутних таксі. У сумі з приватним легковим транспортом це значно ускладнить рух по вулицях Шевченка-Кленова-Яцево.

Тому для уникнення пробок і заторів правоохоронці закликають власників легкового транспорту скористатися альтернативним маршрутом: вул. Кільцева-Олександрівка-траса Товстоліс-польова дорога на кладовище Яцево.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.