Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 3 травня, 11:40:47

Поліція затримала чоловіка, підозрюваного у нанесенні ножових поранень чернігівцю

10.04.2018   12:48

В ніч на 9 квітня до поліції надійшло повідомлення, що в ході бійки між двома жителями Чернігова юнак отримав кілька ножових поранень. Поліція затримала кривдника, постраждалий госпіталізований до міської лікарні.

В ході конфлікту між двома чоловіками з різних компаній, що відпочивали у чернігівському кафе, старший в якості аргументу використав ніж та наніс молодшому парубкові два удари ножем.

Хтось із відпочивальників одразу викликав «швидку», на місце події негайно прибув наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.

Постраждалого каретою екстреної медичної допомоги доставили до міської лікарні, де медики діагностували у нього проникаючу колоту рану грудної клітини та різану рану стегна.

Опитавши свідків, поліція швидко встановила обставини інциденту та його винуватця. Той хоча й перебував у стані алкогольного сп’яніння, зізнався у скоєному та надав правдиві свідчення. Оглянувши територію навколо кафе, слідчо-оперативна група вилучила ніж зі слідами речовини бурого кольору.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

 
Сектор комунікації поліції Чернігівської області
 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини